Ласкаво просимо на сайт міста Біла Церква!
 

5 причин придбати квартиру в Білій Церкві

 

Багато жителів України хоче придбати якісне житло поблизу столиці. Причому далеко не кожен хоче оселитися саме в Києві. Мегаполіс не всім зручний через свої затори та шум.

Можна жити в мальовничому місті, при цьому знаходячись всього в 85 км від столиці. Для цього потрібно купити квартиру в Білій Церкві. Знайти оголошення про продаж можна серед оголошень сервісу OLX.

купити квартиру в Білій Церкві

Безпосередня близькість до столиці

Одна з причин покупки житла в цьому місті – близькість до Києва. Можна їздити туди за допомогою різних видів транспорту:

  • власного авто;   
  • автобусів;
  • маршрутних таксі;
  • поїздів.

Жителі міста часто подорожують до столиці на вихідних.

Великий вибір варіантів житла по доступній ціні

Місто обирають по причині великої кількості оголошень. Кожен охочий зможе купити тут невелику дачу на околиці, великий котедж, квартиру в багатоповерхівці.

Особливої уваги заслуговує вартість нерухомості. Тут вона набагато нижча, чим пропозиції столичні їх агентств нерухомості.

Екологічна чистота

Місто славиться своєю хорошою екологічною ситуацією, тому поселитися тут чимало охочих. Жителям не потрібно дихати забрудненим повітрям. На околицях Білої Церкви багато зелених насаджень, є водойми.

Оселитися тут можуть сім’ї, які мають дітей: чисте повітря посприяє правильному розвитку молодого організму. Люди похилого віку також зможуть зміцнити своє здоров’я в такій місцевості.

Велика кількість вакансій

Знайти роботу в місті – не проблема. Навіть при відсутності будь-якого досвіду можна влаштуватися на АЗС, автомийку, кафе, шиномонтаж. Якщо ж є професія та досвід, то можна претендувати на високу зарплатню та хорошу посаду на одному з місцевих підприємств.

Отримання освіти

Дуже часто в Білій Церкві батьки купують квартири дітям, які навчаються в місцевих університетах. Попри невелику площу міста, тут знаходиться вісім вищих навчальних закладів, де навчається понад 14 тис. студентів. Крім того, після школи можна продовжити навчання в одному з восьми коледжів.