Ласкаво просимо на сайт міста Біла Церква!
 

Обзор Xiaomi Mi TV 4A 32

Верхние позиции в рейтинге Smart TV занимают устройства разных брендов. Один из лидеров продаж — телевизор mi tv 4a 32 торговой марки Xiaomi. Производитель предлагает модель в демократичном ценовом диапазоне. Но высокий спрос на этот телевизор базируется не только на доступной стоимости.
 


Особенности экрана

Матовая поверхность не бликует. Экран компактный, это открывает безграничный простор для расположения телевизора в пространстве комнаты. Технические характеристики:

  • диагональ — 32";
  • разрешение — 1366х768 пикселей, 720p HD;
  • угол обзора — 178°;
  • контрастность — 3000:1;
  • подсветка LED;
  • время отклика — 6,5 мс;
  • частота обновления — 60 Hz.

Возражения относительно устаревшего разрешения HD, ведь на рынке появились телевизоры 4К с разрешением Ultra HD и Full HD, несостоятельны. На небольшом экране с расстояния от 2-х метров разница в качестве картинки не ощущается. Согласно опросам большая часть потребителей покупают Xiaomi Mi TV 4A 32 в качестве дополнительного телевизора на кухню, в спальню или детскую комнату. Если вы не планируете использовать экран в качестве монитора, эксперты не считают такое разрешение недостатком или преимуществом. Это особенность модели.

Возможности подключения и функционал

Телевизор оснащен полным комплектом портов

  • 3 входа HDMI;
  • 2 USB 2.0;
  • 1 Ethernet;
  • вход для кабеля телевизионной антенны;
  • разъемы A/V (красный, белый, желтый).

Mi TV 4A 32 поддерживает двухдиапазонную беспроводную связь Wi-Fi (подключение к частотам 2,4 ГГц и 5 ГГц) и Bluetooth 4.2.

В модели установлен интерфейс Xiaomi PatchWall OS. Он отличается простым и удобным поиском контента в разных категориях. Пользователям доступны приложения Google Play, подключение к Chromecast, поддержка поиска Google.
 


Телевизор оснащен 4-х ядерным процессором Amlogic 950x, графическим Mali-470. Модель имеет 1 ГБ оперативной памяти и 8 ГБ встроенной. Mi TV 4A 32 поддерживает технологии Miracast (для Android) и AirPlay (для IOS). Вы сможете дублировать на экран информацию с планшета и смартфона.

Пульт дистанционного управления

Устройство эргономичное, удобное, приспособлено к форме руки, палец дотягивается до всех кнопок. Все элементы управления интуитивно понятны, нет ничего лишнего. Пульт оснащен мощным передатчиком сигнала. Для управления его не нужно направлять на телевизор в определенном положении.

Некоторые приложения в Android не адаптированы под пульт. Для их первоначальной настройки следует воспользоваться компьютерной мышью, подключенной через usb. После этого можно пользоваться пультом.

Xiaomi Mi TV 4A 32 получает высокие оценки экспертов и положительные отзывы пользователей. Телевизор признан одним из лучших предложений на рынке в демократичном ценовом диапазоне.

 

Огляд на українській мові
 

Верхні позиції в рейтингу Smart TV займають пристрої різних брендів. Один з лідерів продажів - телевізор mi tv 4a 32 торгової марки Xiaomi. Виробник пропонує модель в демократичному ціновому діапазоні. Але високий попит на цей телевізор базується не тільки на доступній вартості.

особливості екрану
Матова поверхня не відблискує. Екран компактний, це відкриває безмежний простір для розташування телевізора в просторі кімнати. Технічні характеристики:

діагональ - 32 ";
дозвіл - 1366х768 пікселів, 720p HD;
кут огляду - 178 °;
контрастність - 3000: 1;
підсвічування LED;
час відгуку - 6,5 мс;
частота оновлення - 60 Hz.

Заперечення щодо застарілого дозволу HD, адже на ринку з'явилися телевізори 4К з дозволом Ultra HD і Full HD, неспроможні. На невеликому екрані з відстані від 2-х метрів різниця в якості картинки не відчувається. Згідно з опитуваннями більшість споживачів купують Xiaomi Mi TV 4A 32 в якості додаткового телевізора на кухню, в спальню або дитячу кімнату. Якщо ви не плануєте використовувати екран в якості монітора, експерти не вважають такий дозвіл недоліком або перевагою. Це особливість моделі.
Можливості підключення і функціонал
Телевізор оснащений повним комплектом портів

3 входи HDMI;
2 USB 2.0;
1 Ethernet;
вхід для кабелю телевізійної антени;
роз'єми A / V (червоний, білий, жовтий).

Mi TV 4A 32 підтримує дводіапазонну бездротовий зв'язок Wi-Fi (підключення до частот 2,4 ГГц і 5 ГГц) і Bluetooth 4.2.
У моделі встановлений інтерфейс Xiaomi PatchWall OS. Він відрізняється простим і зручним пошуком контенту в різних категоріях. Користувачам доступні додатки Google Play, підключення до Chromecast, підтримка пошуку Google.

Телевізор оснащений 4-х ядерним процесором Amlogic 950x, графічним Mali-470. Модель має 1 ГБ оперативної пам'яті і 8 ГБ вбудованої. Mi TV 4A 32 підтримує технології Miracast (для Android) і AirPlay (для IOS). Ви зможете дублювати на екран інформацію з планшета і смартфона.
Пульт дистанційного управління
Пристрій ергономічне, зручне, пристосоване до форми руки, палець дотягується до всіх кнопок. Всі елементи управління інтуїтивно зрозумілі, немає нічого зайвого. Пульт оснащений потужним передавачем сигналу. Для управління його не потрібно направляти на телевізор в певному положенні.
Деякі додатки в Android не адаптовані під пульт. Для їх початкового налаштування слід скористатися комп'ютерною мишею, підключеної через usb. Після цього можна користуватися пультом.
Xiaomi Mi TV 4A 32 отримує високі оцінки експертів та схвальні відгуки користувачів. Телевізор визнаний одним з кращих пропозицій на ринку в демократичному ціновому діапазоні.