Ласкаво просимо на сайт міста Біла Церква!
 

Вибір квартири з урахуванням місця роботи: на що варто звернути увагу?

Місце роботи — один із найбільш важливих критеріїв, який враховується під час вибору квартири для оренди. Дізнайтеся, на які чинники треба звернути увагу при пошуках відповідного житла.

 

 

Піша доступність до місця роботи

Якщо вдається знайти житло в безпосередній близькості з роботою — це оптимальний варіант. Але коли офіс розташований у центрі міста, зняти затишне місце для постійного проживання дешево буде складно. Це не стосується передмістя столиці або міст, розташованих у 100 км і більше від Києва. Тим, кого цікавить хороше місце роботи і недорога оренда квартири, Біла Церква підходить ідеально. На OLX можна знайти і вакансії, і відповідні варіанти житла: https://www.olx.ua/uk/nedvizhimost/kvartiry-komnaty/arenda-kvartir-komnat/belayatserkov/.

Добрим варіантом буде розташування від місця роботи на відстані 1-2 км. Піші прогулянки в обидві сторони підуть тільки на користь.

Хороша транспортна розв'язка

Тим, хто хоче заощадити, можна розглядати варіанти житла у віддалених районах. Але при цьому потрібно буде врахувати:

  • наявність декількох видів транспорту;
  • час, який треба витрачати на дорогу;
  • вартість проїзду в обидві сторони;
  • ситуацію з пробками на дорозі.

 

Часто з передмістя вдається дістатися до роботи швидше, ніж із деяких районів міста. Але доведеться мати на увазі, що на транспорт треба буде витрачати гроші щодня. За місяць може вийти пристойна сума. З огляду на це є сенс розглядати дорожчий, але наближений до роботи варіант житла.

Якщо доводиться працювати віддалено

Сьогодні все частіше люди переходять на віддалену роботу. Тим, хто багато часу проводить у домашній обстановці, не потрібно турбуватися про транспортну розв'язку. Більше увагу треба приділити облаштуванню приміщення. Добре, якщо у квартирі вдасться виокремити кімнату під робочий кабінет з хорошою звуковою ізоляцією.

Інфраструктура має також велике значення. Після робочого дня хочеться відпочити на свіжому повітрі. Плюсом буде присутність у безпосередній близькості скверу або парку, а також кількох продуктових супермаркетів.