Ласкаво просимо на сайт міста Біла Церква!
 

Як зробити свято незабутнім

Как вы думаете, от чего зависит успешность праздника (юбилея, свадьбы, корпоратива)?

 

 

Ответов может быть несколько:

  • от правильного выбора места для гулянья;
  • хорошего праздничного меню и алкоголя;
  • погоды за окном.


Самый правильный ответ – от того, кто станет душой, компанией вечера, движком всей развлекательной программы. Безусловно, это ведущий в Белой Церкви.

Вы можете сэкономить на оформлении праздничного зала, на кенди-баре, но хороший ведущий на празднике должен быть обязательно. Именно он превратит ваше гулянье в праздничное, весёлое мероприятие, сблизит гостей, развеселит их, подарит море положительных эмоций. Порой не так важно, какой был праздничный торт, как сама атмосфера праздника.

В каких случаях необходим ведущий на праздник


Не зависимо от праздника: свадьба или юбилей, детский день рождение или корпоратив, ведущий на каждом празднике уместен. Особенно важно присутствие тамады, когда:

  • на праздник приглашено много гостей;
  • гости между собой не знакомы, имеют разные интересы;
  • гулянье планируется долгое;
  • корпоратив.


И даже, если на вашем празднике будет 10 гостей, роль ведущего также будет неоценима. Ведь в столь маленький коллектив он внесёт нотку веселья, и ваши гости точно не будут скучать.

Что входит в обязанности ведущего


Большинство клиентов, заказывая услугу «тамада», не всегда до конца представляют, чего ожидать от ведущего на празднике. К каждому мероприятию ведущий подходит индивидуально, разрабатывая сценарий вечера в том направлении, которое будет устраиваить клиента и его гостей. Сценарий включает момент встречи гостей, множество конкурсов, обычаев.

 

 

Хороший ведущий – это не просто тамада, но и певец, ваш лучший друг на этот вечер.

 Организация детского праздника


А вот намного трудней развеселить самых маленьких гостей, которые часто капризничают. Мир детей – это особая Вселенная, где царят свои законы, уставы и индивидуальная атмосфера. В доверие детей нужно уметь войти, чтобы их развеселить и создать праздничную атмосферу, в которой присутствуют смех, радость, и нет места слезам.

 

 

С этой задачей сможет справиться аниматор в Белой Церкви, который устанавливает контакт с каждым ребёнком, легко входит в мир девства. А яркие, сказочные костюмы создают настоящую атмосферу волшебства. Дети в большом восторге, когда видят на своём празднике любимых персонажей, своих кумиров, много цветных воздушных шариков и красивые мыльные пузыри.

Маленькие гости не так запомнят праздничный торт, как программу развлечений: как они веселились, танцевали, играли, радовались всему, что происходило вокруг них.

 

   

 

Помните, что от выбора тамады или аниматора зависит общий климат на празднике. Если Вы уделите достаточно времени выбору ведущего, Вам не придется беспокоиться о программе, Вы сумеете насладиться праздником вместе со своими гостями.

 

Переклад

 

Як ви думаєте, від чого залежить успішність свята (ювілею, весілля, корпоративу)?

 

 

 

Відповідей може бути кілька:

від правильного вибору місця для гуляння;
хорошого святкового меню і алкоголю;
погоди за вікном.

Найбільш правильна відповідь - від того, хто стане душею, компанією вечора, движком всієї розважальної програми. Безумовно, це провідний в Білій Церкві.

Ви можете заощадити на оформленні святкового залу, на Кенді-барі, але хороший ведучий на святі повинен бути обов'язково. Саме він перетворить ваше гуляння в святкове, веселе захід, зблизить гостей, розвеселить їх, подарує море позитивних емоцій. Часом не так важливо, який був святковий торт, як сама атмосфера свята.

У яких випадках необхідний ведучий на свято


Не залежно від свята: весілля або ювілей, дитячий день народження або корпоратив, ведучий на кожному святі доречний. Особливо важлива присутність тамади, коли:

на свято запрошено багато гостей;
гості між собою не знайомі, мають різні інтереси;
гуляння планується довгий;
корпоратив.

І навіть, якщо на вашому святі буде 10 гостей, роль ведучого також буде неоціненна. Адже в такий короткий колектив він внесе нотку веселощів, і ваші гості точно не будуть нудьгувати.

Що входить в обов'язки ведучого


Більшість клієнтів, замовляючи послугу «тамада», не завжди до кінця уявляють, чого очікувати від провідного на святі. До кожного заходу провідний підходить індивідуально, розробляючи сценарій вечора в тому напрямку, який буде влаштовувати клієнта і його гостей. Сценарій включає момент зустрічі гостей, безліч конкурсів, звичаїв.

 

 

 

Хороший ведучий - це не просто тамада, але і співак, ваш кращий друг на цей вечір.

 Організація дитячого свята


А ось набагато важче розвеселити найменших гостей, які часто вередують. Світ дітей - це особлива Всесвіт, де панують свої закони, статути і індивідуальна атмосфера. У довіру дітей потрібно вміти увійти, щоб їх розвеселити і створити святкову атмосферу, в якій присутні сміх, радість, і немає місця сльозам.

 

 

 

З цим завданням зможе впоратися аніматор в Білій Церкві, який встановлює контакт з кожною дитиною, легко входить в світ дівоцтва. А яскраві, казкові костюми створюють справжню атмосферу чарівництва. Діти у великому захваті, коли бачать на своєму святі улюблених персонажів, своїх кумирів, багато кольорових повітряних кульок і красиві мильні бульбашки.

Маленькі гості не так запам'ятають святковий торт, як програму розваг: як вони веселилися, танцювали, грали, раділи всьому, що відбувалося навколо них.

 

   

 

Пам'ятайте, що від вибору тамади або аніматора залежить загальний клімат на святі. Якщо Ви приділіть достатньо часу вибору ведучого, Вам не доведеться турбуватися про програму, Ви зумієте насолодитися святом разом зі своїми гостями.